Privatumo politika

Anglų kalbos studijų centras įsipareigoja saugoti jūsų privatumą. Šioje Privatumo ir slapukų politikoje jums aiškiai, suprantamai ir išsamiai pristatome mūsų duomenų tvarkymo praktiką, asmens duomenų tvarkymo sąlygas bei kokias teises, susijusias su asmens duomenų rinkimu ir naudojimu, turite Jūs patys.

Jūsų asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES)
2016/679 (toliau – Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Asmens duomenų teisinės apsaugos
įstatymu, o taip pat kitais teisės aktais.

Kokius duomenis apie jus renkame?

  • Siunčiant užklausą iš kontaktų formos:
    • vardas
    • elektroninio pašto adresas
    • žinutė
  • Registruojantis:
    • vardas
    • pavardė
    • elektroninio pašto adresas
    • telefono numeris
    • mokymosi tipas
    • klasė (neprivaloma)
    • anglų kalbos mokymosi metai (neprivaloma)
    • paskutinis vadovėlis iš kurio mokėtės (neprivaloma)
    • miestas (neprivaloma)
    • šalis (neprivaloma)
    • profilio nuotrauka (neprivaloma)
  • Kiti duomenys:
    • IP adresas
    • Naršymo informacija

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių

Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per paskyras „Facebook“ ar „Google“.

Kaip naudojame jūsų asmens duomenis?

  • Užregistruojant jus sistemoje, kad galėtumėte prisijungti prie mokymosi medžiagos.
  • Atsakant į jūsų siunčiamas užklausas per kontaktų formą.
  • Registruojantis į renginius, kursus ar pamokas.
  •  Sužinoti, kaip žmonės naudojasi mūsų internetine svetaine, kad galėtume ją pagerinti ir kurti naują turinį, bei paslaugas.

Kam atskleidžiame jūsų asmens duomenis?

Įsipareigojame neperduoti jūsų asmeninių duomenų jokioms nesusijusioms trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  • Jei yra jūsų sutikimas asmens duomenų atskleidimui.
  • Teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

Ką darome, kad apsaugotume jūsų asmens duomenis?

  • Asmens duomenys yra saugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.
  • Esame įdiegę SSL sertifikatą, kad apsaugotume visą informaciją, kurią renkame iš jūsų. Naršydami svetainėje siunčiama tarp vartotojo naršyklės ir serverio yra šifruojama.

Kiek laiko saugome jūsų asmens duomenis?

Jūsų duomenis saugosime 3 metus po paskutinio jūsų prisijungimo prie mūsų mokymų platformos. Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų negalima būtų atgaminti.

Kokios yra jūsų teisės?

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš jūsų, kurio duomenys tvarkomi Duomenų valdytojo veikloje, turite šias teises:

  • Žinoti (būti informuotu) apie savo duomenų tvarkymą, įskaitant teisę reikalauti savo asmens duomenų kopijos;
  • Susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  • Reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
  • Reikalauti visiškai pašalinti savo asmeninę informaciją, jeigu šiuo metu nėra nei vienos aktyvios jūsų užklausos;
  • Reikalauti, kad Duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių;
  • Teisę į duomenų perkėlimą;
  • Nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara.

Mes dedame visas pastangas, kad įgyvendintume jūsų teises ir atsakytume į jums iškylančius klausimus dėl šioje Politikoje pateikiamos informacijos. Prašymą dėl aukščiau nurodytų teisių įgyvendinimo, o taip pat skundus, pranešimus ar prašymus (toliau – Prašymas) jūs galite pateikti e.
paštu [email protected].

Atsakymą į jūsų Prašymą mes pateiksime ne vėliau kaip per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo Prašymo gavimo dienos. Išimtiniais atvejais, reikalaujančiais papildomo laiko, mes, jums apie tai pranešę, turėsime teisę pratęsti prašomų duomenų pateikimo ar kitų jūsų Prašyme nurodytų reikalavimų išnagrinėjimo terminą iki 60 (šešiasdešimties) kalendorinių dienų nuo jūsų kreipimosi dienos.

Mes atsisakysime tenkinti jūsų Prašymą, kai įstatymų numatytais atvejais, reikia užtikrinti nusikaltimų, tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą, taip pat duomenų subjekto ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

Trečiųjų šalių svetainės, paslaugos ir produktai mūsų svetainėse

Mūsų interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių mes nekontroliuojame ir neatsakome už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

Slapukų politika

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė jums apsilankius išsaugo jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Kaip naudojame slapukus?

Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau,  bei daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę.

Svetainėje naudojame šiuos slapukus

CookieDurationDescription
__cfduid29 dienosCloudflare užtikrina patikimą srautą į svetainę
__fb_chat_pluginvisadaFacebook įskiepis leidžia vartotojui siųsti užklausas iš svetainės
_ga2 metaiGoogle Analytics naudojama atskirti vartotojams
_gat1 dienaGoogle Analytics draudžia siųsti užklausas, jei pasiektas limitas
_gid1 dienaGoogle Analytics naudojama atskirti vartotojams
ads/ga-audiencessesijaGoogle AdWords dar kartą sudomina vartotojus, kurie galimai gali kažką nusipirkti atsižvelgiant į naršymo istoriją internete
common/cavalry_endpoint.phpsesijaGoogle AdWords tikslinės reklamos rodymui
cookielawinfo-checkbox-necessary1 dienaNustato, ar vartotojas sutiko su slapukų naudojimu
cookielawinfo-checkbox-non-necessary1 dienaNustato, ar vartotojas sutiko su slapukų naudojimu
pll_language1 metaivartotojui nustato pasirinktą kalbą

Kas pasiekia slapukų surinktą informaciją?

Duomenys apie naudotoją gali būti pasiekiami trečiųjų šalių. Gauta informacija gali būti papildyta ar pasidalinta su išoriniais įrašais iš trečiųjų šalių tik vienu tikslu – pagerinti vartotojo naršymo patirtį ir pritaikyti svetainėje publikuojamą turinį pagal lankytojų poreikius. Visa surinkta asmeninė informacija bus laikoma saugiai ir laikantis šios privatumo politikos taisyklių. Informacija nebus naudojama savavališkai.

Pakeisti slapukų nustatymus

Slapukų nustatymai

Delete Cookies